Interessant:

LG V30 kost 899 euro

nieuws 23 oktober 2017 om 13:00

De LG V30 krijgt in Nederland een flinke prijs van 899 euro. Webwinkel Belsimpel heeft het toestel voor dit bedrag opgenomen in haar webshop. Met deze prijs is de LG V30 het duurste LG toestel van de afgelopen jaren.

Voor het eerste sinds jaren zijn high-end telefoons weer fors duurder geworden. Apple introduceerde met de iPhone X de duurste Apple telefoon ooit. De Galaxy Note8 is met een prijs van rond de 1.000 euro ook al één van de duurste toestellen van Samsung allertijden. LG volgt de trend door de V30 150 euro duurder te maken dan haar vorige toptoestel, de LG G6.

LG V30
LG V30

De LG V30 is uitgerust met een OLED FullVision display, net als de LG G6. De voor- en achterkant van het toestel zijn bedekt met Gorilla Glass 5. Dit zorgt voor een strakke, geïntegreerde look-and-feel. De dubbele camera aan de achterkant is smaller dan die op de V20, wat ervoor zorgt dat de achterkant van de V30 vrijwel helemaal vlak is. De ontgrendeling op de LG V30 is ook geavanceerder dan ooit. Met vier verschillende opties kun je de V30 ontgrendelen: Face Recognition, Voice Recognition, Fingerprint Sensor en Knock Code.

In Nederland komt de V30 volgende maand op de markt. De V30 wordt in vier verschillende kleuren gevoerd: Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue en Lavender Violet.

GSM Helpdesk