Interessant:

Gear Sport en IconX volgende week te koop

nieuws 24 oktober 2017 om 13:26

De Samsung Gear Sport en Gear IconX zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar. De Gear Sport is een smartwatch met adviesprijs van 349 euro. De Gear IconX zijn draadloze oordopjes met een prijs van 229 euro.

Samsung introduceerde tijdens de IFA in Berlijn drie nieuwe wearables. Naast de Gear Sport en Gear IconX kwam Samsung namelijk ook nog met een verbeterde versie van de Gear Fit2, de Gear Fit2 Pro. De Gear Fit2 Pro armband ligt nu al in de winkel en is met zijn curved Super AMOLED display en aerodynamische uiterlijk bedoeld voor fanatieke sporters, maar biedt alleen voor zwemmers nieuwe functionaliteit ten opzichte van de reguliere Gear Fit2.

 

SamsungGear Fit2 Pro
SamsungGear Fit2 Pro

De Samsung Gear Sport geeft je toegang tot de fitnessapps van Speedo en Under Armour (Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomundo). Ook ontvang je desgewenst voedingsberichten en trainingsaanbevelingen. Via de Offline-modus van de Spotify-app luister je zelfs zonder smartphone altijd en overal naar je favoriete muziek. De smartwatch is waterbestendig (5 ATM) en uitgerust met een hartslagmeter.

Samsung Gear Sport
Samsung Gear Sport

De Gear Sport biedt een rijk portfolio aan lokale apps om je leven te veraangenamen. Na het sporten gezellig een filmpje pakken met vrienden of eerst eten laten bezorgen? Op de Gear Sport vind je de apps van Pathé en Thuisbezorgd (Meal of Fortune), maar ook regel je een parkeerplaats via Parkmobile direct vanaf je pols. Daarnaast heeft de smartwatch de apps van De Telegraaf, NU.nl, NOS, KLM, Buienrader, 9292, 433 Football en de Efteling. Je bedient met de Gear Sport bovendien PowerPoint-presentaties en de Samsung Gear VR headset. Om de Gear Sport naar jouw smaak te personaliseren, download je watchfaces via Galaxy Apps. Ook het verwisselen van horlogebandjes is eenvoudig. Zo match je jouw Gear Sport perfect bij je outfit. Er zijn 10 straps verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Samsung Gear IconX
Samsung Gear IconX

De nieuwe Gear IconX maakt luisteren naar muziek écht draadloos, of dat nu tijdens het sporten of ontspannen is. Met de Gear IconX houd je bovendien precies bij hoeveel je beweegt met automatische loop- en hardlooptracking, die ook zonder smartphone werkt. De Gear IconX houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd, de snelheid en tijd waarin je dat hebt gedaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Tot slot zijn de oordopjes aangesloten op Bixby, waarmee je hardloopsessies start of het weerbericht checkt met je stem. De Gear IconX heeft een batterijduur van vijf (streamen) of zeven uur (standalone muziek).

De Gear Sport is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 349,99 euro. Op dezelfde dag verschijnt ook de Gear IconX (in zwart, grijs en roze) voor een verkoopadviesprijs van 229,99 euro.

portablegear.nl