Interessant:

LG V30 vanaf december verkrijgbaar

nieuws 13 november 2017 om 13:57

De LG V30 is vanaf begin december breed verkrijgbaar in Nederland. De losse adviesverkoopprijs is 899 euro. De LG V30 wordt het tweede vlaggenschip van LG naast de LG G6.

De LG V30 is uitgerust met een randloos 18:9 FullVision OLED-display en is verpakt in gehard Gorilla Glass 5, dat zowel de voor- en achterkant bedekt en helemaal rond de rand gebogen is. Dit zorgt voor een strakke, geïntegreerde look-and-feel. De dubbele camera aan de achterkant is smaller dan die op de V20, wat ervoor zorgt dat de achterkant van de V30 vrijwel helemaal vlak is.

Het QHD+ (2880 x 1440) OLED FullVision display biedt een snelle reactietijd, waardoor het kijken van een heftige actiefilm of het spelen van een game met snelle bewegingen moeiteloos kan. De De dubbele camera van de V30 heeft een diafragma van f/1.6, evenals een glazen Crystal Clear lens. De V30 biedt daarnaast premium geluid met de HiFi Quad DAC in samenwerking met B&O PLAY, evenals slimme features zoals Google Assistant en spraakherkenning.

De video-opties van de V30 springen in het oog. Zo kan je zelf aan de slag als regisseur van eigen video’s met Cine Video. Met deze nieuwe modus kan je video’s monteren, aanpassen en verbeteren door er cinematografische filters overheen te plaatsen die passen bij verschillende filmgenres. Zo biedt Cine Effect 15 effecten van verschillende indrukwekkende filmstijlen om video’s een speciaal filmachtig gevoel te geven. De keuze bestaat onder andere uit filters voor romantische comedy, een thriller of een klassieke film om zo een echt verhaal te kunnen vertellen.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.

De smartphone is tot slot uitgerust met een Hi-Fi Quad DAC, waarbij de audio-tuning gedaan is door het gerenommeerde B&O PLAY. Daarnaast komt de V30 met een headset van B&O PLAY in de verpakking om de audio-ervaring compleet te maken. Bovendien is de V30 de eerste smartphone wereldwijd die MQA (Master Quality Authenticated) technologie ondersteunt. Daardoor zijn audiobestanden met een hoge resolutie gemakkelijk te streamen.

De LG V30 is vanaf begin december verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Cloud Silver en Moroccan Blue voor een adviesverkoopprijs van 899 euro.

portablegear.nl