Interessant:

Samsung met robuuste Galaxy Tab Active2

nieuws 19 oktober 2017 om 10:58

Samsung lanceert de Galaxy Tab Active2, een robuuste tablet speciaal voor zakelijk gebruik. De Samsung Galaxy Tab Active 2 is MIL-STD-810 gecertificeerd. Dat betekent dat de tablet sterk genoeg is om extreme druk, temperaturen, klimaten, schokken en vallen te overleven. De tablet kost 499 euro.

De Samsung Galaxy Tab Active2, volgt de Tab Active uit 2014 op. De diverse mogelijkheden zoals biometrische integratie, het gebruik van meerdere vensters tegelijkertijd en de S Pen maakt de Galaxy Tab Active2 ook geschikt voor extreme werkomstandigheden in bijvoorbeeld de transport-, publieke veiligheid en productiesector.

“We hebben de Samsung Galaxy Tab Active2 ontworpen met de feedback van onze gebruikers en partners in gedachten. Daarmee hebben we een tablet ontworpen voor werknemers in veeleisende beroepen wereldwijd”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Wij hebben hard gewerkt om een breder ecosysteem van partners te bouwen en werken samen met prominente marktspelers zoals IBM, ECOM Instruments, Gamber Johnson, Ram Mounts, iKey, Otterbox en Koamtac. Met IBM Maximo brengen we voor het eerst toonaangevende assetmanagementfuncties naar de tablet.”

Samsung Galaxy Tab Active2
Samsung Galaxy Tab Active2

Om de gebruikservaring voor de Galaxy Tab Active2 te optimaliseren en verbreden, heeft Samsung gekozen voor een open benadering met partners, waaronder IBM Maximo. Deze service integreert de mogelijkheden van assetmanagement en werkmanagement. Door de functionaliteit van IBM te combineren met de mogelijkheden van de tablet worden taken zoals het inspecteren van de uitrusting en onderhoud makkelijker voor medewerkers, ongeacht de moeilijkheid van de taak of hun werkomgeving.

“Met deze samenwerking lossen IBM Maximo en Samsung Mobile B2B continu veranderende bedrijfsproblemen op het gebied van zakelijke mobiele devices op en geven we medewerkers in het veld de tools die zij nodig hebben om hun werk te doen”, zegt Sanjay Brahmawar, general manager IBM Watson IoT Sales. “Gebruikers kunnen kritieke taken uitvoeren, van het updaten van werkorders tot het tellen van de inventaris in een gemakkelijke gebruikersinterface op een robuuste en betrouwbare tablet.”

De Samsung Galaxy Tab Active 2 is MIL-STD-810 gecertificeerd. Dat betekent dat de tablet sterk genoeg is om extreme druk, temperaturen, klimaten, schokken en vallen te overleven. De Galaxy Tab Active2 biedt robuuste functies zoals een 1,2 meter antischok beschermende cover, IP68 water- en stofbestendigheid en betere displaytechnologie voor het gebruik met handschoenen en natte vingers.

De zwarte Galaxy Tab Active2 4G is eind november in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 499 euro.

portablegear.nl