Interessant:

Sony Xperia XA Ultra aangekondigd

nieuws 17 mei 2016 om 14:19

Sony heeft vandaag de Xperia XA Ultra aangekondigd. De XA Ultra vult de Xperia X serie aan en is een stijlvolle 6-inch smartphone met een 16-megapixel front camera, low-light sensor en een batterijduur tot twee dagen.

De Xperia XA Ultra is een mid-range phablet met een 16-megapixel (!) selfie camera en een 21,5 megapixel hoofdcamera. De selfiecamera is voorzien van beeldstabilisatie (OIS) en de hoofdcamera niet. Bij normaal gebruik gaat de 2.700 mAh batterij tot 2 dagen mee. Het 6-inch Full HD scherm draait op Mobile BRAVIA Engine 2 voor een levendige weergave.

Xperia XA Ultra
Xperia XA Ultra

Het toestel heeft verder een octacore MediaTek MT6755 processor met 3 GB RAM en 16 GB opslagruimte, waarvan nog 10 GB beschikbaar is. Dit geheugen is uitbreidbaar met microSD kaarten tot maximaal 200 GB.

Xperia XA Ultra - Zwart
Xperia XA Ultra - Zwart

De Xperia XA Ultra is vanaf juli verkrijgbaar in goud, wit en zwart voor een adviesverkoopprijs van € 399. In februari kondigde Sony de complete nieuwe X-serie aan, op dit moment bestaande uit de Xperia X Performance, Xperia X (waarbij je nu bij pre-order een high-end koptelefoon cadeau krijgt) en Xperia XA.

portablegear.nl