Interessant:

Samsung sponsort Olympisch zeiler Dorian van Rijsselberghe

nieuws 17 mei 2016 om 20:50

Olympisch gouden-medaillewinnaar Dorian van Rijsselberghe en Samsung slaan de handen ineen om de titel van de Olympisch kampioen windsurfen te prolongeren. In aanloop naar de Olympische Spelen van Rio sponsort Samsung de windsurfer om zijn training te optimaliseren met technologie.

Van Rijsselberghe nam deel aan de Olympische Spelen in Londen. Tijdens de openingsceremonie van de Spelen 2012 droeg Dorian van Rijsselberghe de Nederlandse vlag. In augustus 2012 behaalde hij als tweede Nederlandse zeiler, na Stephan van den Berg, olympisch goud in de klasse RS:X.

Met zijn Samsung Galaxy S7 edge en Gear S2 houdt Dorian zijn trainingen bij, heeft hij direct inzicht in de omstandigheden op zee en houdt hij zijn vrienden en familie op de hoogte van zijn vooruitgang. Daarnaast vervangt de Samsung TabPro S zijn huidige laptop voor alle werkzaamheden die naast het surfen komen kijken.

Dorian van Rijsselberghe met Samsung Gear VR
Dorian van Rijsselberghe met Samsung Gear VR

“Wij staan voor vooruitgang”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met technologie helpen we doelen te bereiken, zoals het goud van Dorian van Rijsselberghe op de Spelen van Rio. Goud halen is één, aan de top blijven is vooruitgang. Daar is onze partnership op gestoeld.”

Ook Dorian van Rijsselberghe is enthousiast over de samenwerking. “Met de technologie van Samsung bereid ik me optimaal voor op de Spelen. Bijvoorbeeld met de Gear 360 camera en Gear VR, waarmee mijn coach precies ziet wat ik zie. Zo perfectioneren we mijn surftechniek en word ik hopelijk weer Olympisch kampioen!”

In aanloop naar de Spelen kan iedereen zich Dorian van Rijsselberghe wanen. Met de Samsung Gear VR sta jij op de plank tijdens een training van Dorian. Je ziet precies wat zich op open zee afspeelt, in 360 graden en met details als windsnelheid en –richting.

De Samsung Gear VR is nu verkrijgbaar voor verschillende Samsung-smartphones, waaronder de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge en Galaxy S6+. De verkoopadviesprijs bedraagt € 99,99.

portablegear.nl