Interessant:

Gratis Bluetooth headset bij pre-order Xperia X

nieuws 3 mei 2016 om 11:46

De Sony Xperia X, het eerste toestel van de Xperia X familie is vanaf vandaag te bestellen via pre-order bij verschillende aanbieders met een gratis Sony Bluetooth Headset ter waarde van € 130.

De Sony Xperia X is afgelopen februari samen met de Xperia XA en de Xperia X Performance gepresenteerd op het Mobile World Congress. De toestellen vervangen hoogstwaarschijnlijk de populaire Z-reeks van Sony. De Xperia X is een 5-inch smartphone in een afgerond frame uit één stuk. Het toestel draait standaard op Android 6 Marshmallow en is voorzien van een vingerafdrukscanner.

Sony Xperia X - Kleuren
Sony Xperia X - Kleuren

De Sony Xperia X heeft  met name op cameragebied veel te bieden. De hoofdcamera is een 23-megapixel-camera met predictive hybride autofocus, deze voorspelt bewegingen en anticipeert op ieder moment. De eerste indruk van deze camera is erg positief. Dankzij Quick Launch start de camera razendsnel op en maak je een foto binnen 0,6 seconden. Selfies maak je tot slot met de 13-megapixel-camera aan de voorzijde, voor selfies in alle lichtomstandigheden

De Sony Xperia X is per direct verkrijgbaar via pre-order in de kleuren groen (Lime Goud), roze (Rose Goud), wit en zwart. Het toestel heeft een adviesverkoopprijs is € 599. Als je het toestel reserveert krijg je er een gratis Sony Bluetooth Headset ter waarde van € 130 bij. De pre-order-periode duurt tot en met 28 mei 2016.

portablegear.nl