Interessant:

Sony Xperia X te koop in Nederland

nieuws 30 mei 2016 om 12:18

De Sony Xperia X is vanaf vandaag goed verkrijgbaar in Nederland. De Xperia X is Sony's toptoestel voor de komende maanden en heeft met name op cameragebied veel te bieden. Het toestel kost los € 599.

De Xperia X is een 5-inch smartphone in een afgerond frame uit één stuk. Het toestel draait standaard op Android 6 Marshmallow en is voorzien van een vingerafdrukscanner. Bij de specificaties springt met name de camera eruit.

Sony Xperia X
Sony Xperia X

De Predictive Hybrid Autofocus in de Xperia X en Xperia X Performance, die in samenwerking met Sony Alpha is ontwikkeld, voorspelt de beweging van wat je wilt fotograferen, waardoor iedere actie scherp haarscherp wordt vastgelegd. De eerste indruk van deze camera is erg positief. Dankzij Quick Launch start de camera razendsnel op en maak je een foto binnen 0,6 seconden. Selfies maak je tot slot met de 13-megapixel-camera aan de voorzijde, voor selfies in alle lichtomstandigheden

Sony Xperia X kleuren
Sony Xperia X kleuren

De Sony Xperia X is afgelopen februari samen met de Xperia XA en de Xperia X Performance gepresenteerd op het Mobile World Congress. Waarschijnlijk vervangen de toestellen de populaire Z-reeks van Sony. Vorige maand kondigde Sony ook een phablet in de X-serie aan, de Xperia XA Ultra.

|TABEL=1449|

De Sony Xperia X vanaf vandaag goed verkrijgbaar met een losse toestelprijs van € 599.

portablegear.nl