Interessant:

Sony Xperia XA in winkels

nieuws 23 juni 2016 om 13:18

De Sony Xperia XA, een midrange smartphone met een randloos scherm van 5 inch ligt per vandaag in de winkels. De adviesprijs en de actuele winkelprijs bedraagt € 299 euro. Eind mei ging ook al de Xperia X in de verkoop.

De Xperia XA is in februari 2016 op het Mobile World Congress aangekondigd tegelijk met de Xperia X en de Xperia X Performance. De Xperia X-serie heeft een uniform 5-inch design dat prettig in de hand ligt. De Sony-ontwerpers hebben premium materialen, texturen en rondingen gecombineerd met een gekromd glazen display in een afgerond frame uit één stuk. De Xperia X en X Performance zijn ook voorzien van een vingerafdrukscanner, welke op de Xperia XA ontbreekt. De Xperia X is sinds enkele weken verkrijgbaar. Onlangs introduceerde Sony ook de Xperia XA Ultra, een grotere uitvoering van de Xperia XA.

Xperia XA - Kleuren
Xperia XA - Kleuren

De Xperia XA is in vier kleuren leverbaar: grafietzwart, wit, lichtgroen goud of roségoud voor een adviesverkoopprijs van € 299. De camera van Xperia XA is dankzij de snelstartknop meteen beschikbaar en biedt hybride autofocus om elke beweging helder en scherp vast te leggen. Sony's nieuwe batterijtechnologie zorgt er oor dat de Xperia XA na één oplaadbeurt tot twee dagen mee gaat. Tot slot kan je rekenen op een 64-bit octa-core MediaTek-processor en ondersteuning voor 4G/LTE Cat. 4. Het toestel draait op Android 6 Marshmallow.

portablegear.nl