Interessant:

Angry Birds Transformers verkrijgbaar voor iPhone en iPad

nieuws 15 oktober 2014 om 11:16

Angry Birds Transformers is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch (vanaf iOS 7). De Android-versie volgt 30 oktober.

De Finse gamedeveloper Rovio en speelgoedfabrikant Hasbro kondigde Angry Birds Transformers afgelopen juni reeds aan. Dankzij de klassieke Transformers-franchise heeft deze versie van Angry Birds een bijzonder jaren 80-gevoel. De Angry Birds zijn ditmaal vermomd als Autobirds- en Deceptihogs-Transformers en zij moeten strijden tegen de Eggbots (de varkens die hierin zijn veranderd nadat de Eggspark Piggy Island heeft geraakt).

"We hadden veel lol bij het samen met Rovio ontwikkelen van de Angry Birds Transformers-karakters, waarbij wij ervoor zorgden dat zij de komische kant van de Angry Birds-persoonlijkheden konden weergeven, terwijl we tegelijkertijd trouw bleven aan de heroische Transformers-karakters", aldus Jonathan Berkowitz, Vice President Global Gaming van Hasbro.

Angry Birds Transformers is gratis te downloaden in de iTunes App Store (vanaf iOS 7), maar het spel bevat wel advertenties en optionele microtransacties. De versie voor Android volgt 30 oktober.

Angry Birds Transformers
Angry Birds Transformers

Rovio