Interessant:

HTC One M8: beste design-telefoon van 2014

nieuws 15 oktober 2014 om 11:26

De HTC One M8 heeft de Media Award 2014 ontvangen voor de telefoon met het 'Beste design' van 2014. Tegelijkertijd werd de HTC Desire 601 uitgeroepen tot 'Beste Consumer Smartphone 2014'.

HTC onthulde de HTC One M8 afgelopen maart. De vakjury van de Media Awards die de HTC One M8 heeft verkozen tot telefoon met het beste design van 2014 roemt het toestel in haar rapport om zijn 'goede camerafuncties', het 'prachtige ontwerp' en de gebruikte materialen. Het eindoordeel van de vakjury over HTC's veelbekroonde vlaggenschip klinkt als volgt: "De HTC One M8 is een smartphone waarmee je gezien kunt worden! Het design is bijzonder en niet van een '13 in een dozijn'-standaard. HTC heeft er veel aan gedaan om dit model er uit te laten springen en dat is gelukt: mede door het mooie geborstelde aluminium ziet de telefoon er luxe uit. De HTC is een smartphone zoals een smartphone hoort te zijn, maar dan ook nog eens eentje met goede camerafuncties: de mogelijkheid om je foto's achteraf scherp te stellen is niet zomaar een gimmick, maar een nuttige toepassing voor de huidige foto- en selfie-generatie. Verder is ook de techniek die gebruikt is om de accuduur te verlengen een pluspunt."

HTC One M8
HTC One M8

In de categorie "Consumer Smartphone' ging de HTC Desire 601 met de Media Award 2014 aan de haal. Dit toestel werd in september 2013 aangekondigd. De vakjury van de Media Awards roemt het toestel vooral vanwege zijn gebruiksgemak, design en prijs-kwaliteitverhouding. De vakjury over de HTC Desire 601: "Een betaalbare telefoon, die goede prestaties levert en waarmee de gebruiker gezien mag worden. De HTC Desire 601 heeft deze combinatie. Door de speakers boven en onderaan de telefoon is het geluid ook dik in orde. De gebruiksvriendelijke interface die HTC heeft gekozen, maakt deze telefoon geschikt voor een grote groep gebruikers. Gebruikers die liever overschakelen naar de traditionele Android-interface kunnen gemakkelijk switchen. Kortom; de gebruiker heeft de touwtjes in handen."

HTC Desire 601
HTC Desire 601

portablegear.nl