Interessant:

Gerucht: iPhone 6 komt 14 oktober

nieuws 1 augustus 2014 om 13:37

Volgens de laatste geruchten introduceert Apple aankomende 14 oktober de iPhone 6. De nieuwe iPhone verschijnt mogelijk in een 4,7-inch en in een 5,5-inch variant.

Website MacRumors zegt vernomen hebben van "iemand die op een interne Apple Retail Store-meeting was" dat de iPhone 6 op dinsdag 14 oktober officieel wordt gelanceerd. Verwarrend is echter dat Apple ook een media-event zou hebben gepland op dinsdag 16 september, een maand voor de officiele lancering van de iPhone 6. Volgens verschillende geruchten wordt op 16 september de iPhone 6 en iOS 8 officieel gepresenteerd en volgen op 14 oktober de iWatch, OS X Yosemite, nieuwe iPads (mogelijk de iPad Pro en de iPad mini 3) en nieuwe Macs. Uiteraard heeft Apple nog niets officieel bevestigd.

Eerdere geruchten meldden dat de iPhone 6 wordt voorzien van een gebogen display met Quantum Dots-technologie tussen de 4,7-inch en 5-inch, van een camera met optische beeldstabilisatie en NFC-support. Zeker is in elk geval dat het toestel de beschikking krijgt over het iOS 8-besturingssysteem en de nieuwe Apple A8-processor. Naar verluidt is de nieuwe A8-processor voorzien van een superkrachtige grafische PowerVR 6500 'Wizard'-chipset.

Verder lezen...

iPhone 6: alle geruchten op een rij

Naschrift: de iPhone 6 is 9 september 2014 officieel geintroduceerd.

iPhone 6 (concept)
iPhone 6 (concept)

MacRumors