Interessant:

Gerucht: iPhone 6 krijgt NFC-support

nieuws 28 juli 2014 om 13:16

Volgens de laatste geruchten krijgt de iPhone 6 de beschikking over NFC-ondersteuning. Dat maken techneuten op uit uitgelekte foto's van het iPhone 6-moederbord.

De iPhone 6 verschijnt waarschijnlijk dit najaar, mogelijk in een 4,7-inch en een 5,5-inch variant. Via de Franse website Nowhereelse.fr lekten verschillende foto's van het moederbord van de iPhone 6 uit. Sommige techneuten menen daaruit op te kunnen maken dat het toestel NFC en de snellere 802.11ac WiFi-variant zal ondersteunen. Tot op heden weigerde Apple ondersteuning van NFC-technologie in haar toestellen te integreren.

Eerdere geruchten meldden dat de iPhone 6 wordt voorzien van een gebogen display met Quantum Dots-technologie tussen de 4,7-inch en 5-inch en van een camera met optische beeldstabilisatie. Zeker is in elk geval dat het toestel de beschikking krijgt over het iOS 8-besturingssysteem en de nieuwe Apple A8-processor. Naar verluidt is de nieuwe A8-processor voorzien van een superkrachtige grafische PowerVR 6500 'Wizard'-chipset.

Verder lezen...

iPhone 6: alle geruchten op een rij

Naschrift: de iPhone 6 is 9 september 2014 officieel geintroduceerd.

Gerucht: iPhone 6 moederbord met NFC-chip (via Nowhereelse.fr)
Gerucht: iPhone 6 moederbord met NFC-chip (via Nowhereelse.fr)

MacRumors