Interessant:

HP Slate VoiceTab Phablets onthuld

nieuws 17 januari 2014 om 09:59

HP heeft in India de HP Slate 6 VoiceTab en de Slate 7 VoiceTab gepresenteerd. Beide zijn dual-sim phablets met Android 4.2 Jelly Bean en belfunctie.

De HP Slate VoiceTabs combineren de belangrijkste elementen van een tablet (een groot scherm) en een smartphone (belfunctionaliteit). De Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab meten respectievelijk, zoals de namen al doen vermoeden, 6-inch en 7-inch. De Slate 6 is 8,98 millimeter dik, de Slate 7 heeft een dikte van 9,5 millimeter. Beide modellen hebben een behuizing van krasbestendig carfonfiber. De phablets ondersteunen 3G en WiFi en beschikken over een 3G dual-sim standbyfunctie.

Beide Slate VoiceTabs draaien op Android 4.2 Jelly Bean en beschikken verder over 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD tot 32GB), een 2-megapixel frontcamera en een 5-megapixel camera met autofocus aan de achterzijde. De Slate 6 VoiceTab beschikt als extra over een LED-flitser.

De Slate VoiceTabs komen eerst in India op de markt, voor een nog onbekende prijs. Er is nog niets bekend over een eventuele release buiten India. HP's voorgaande generatie smartphone (de HP Pre 3 en HP Veer met PalmOS uit 2011) flopten hopeloos. Daarnaast is de huidige generatie HP Slate-tablets nog niet bijzonder succesvol.

HP Slate VoiceTab Phablet
HP Slate VoiceTab Phablet

HP