Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm7,0" (216 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto HP Slate7 VoiceTab 1 Foto HP Slate7 VoiceTab 2

Inleiding

De HP Slate7 VoiceTab combineert de belangrijkste elementen van een tablet (een groot scherm) en een smartphone (belfunctionaliteit). De Slate7 VoiceTab heeft een 7-inch display en is 9,4 millimeter dik, de tegelijkertijd geintroduceerde 6-inch Slate6 heeft een dikte van 8,98 millimeter. De Slate6 VoiceTab beschikt als extra ten opzichte van het 7-inch model over een LED-flitser. Beide modellen hebben een behuizing van krasbestendig carfonfiber. De phablets ondersteunen 3G en WiFi en beschikken over een 3G dual-sim standbyfunctie. De Slate7 VoiceTab draait op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD tot 32GB), een 2-megapixel frontcamera en een 5-megapixel camera met autofocus aan de achterzijde.

Apparaat & afmetingen

De HP Slate7 VoiceTab is een tablet met een gewicht van 325 gram. De afmetingen van het tablet zijn 18,9 x 11,5 x 1,0 centimeter. De HP Slate7 VoiceTab is verkrijgbaar in de kleuren groen, paars, roze, wit, zilver en zwart.

Hardware

De HP Slate7 VoiceTab draait op een 1.2 GHz ARM Cortex-A7 processor en heeft een intern geheugen van 16 GB. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Het RAM werkgeheugen bedraagt 1 GB. De maximale resolutie van het 7,0\"-IPS-scherm is 1280 x 800 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. Met de ingebouwde webcam kan je de Slate7 VoiceTab ook gebruiken voor videogesprekken over internet. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld je telefoon of koptelefoon is ook mogelijk. De HP Slate7 VoiceTab kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (HSDPA) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De HP Slate7 VoiceTab draait op Android 4.2. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.2 Jelly Bean is, net als versie 4.0 en 4.1, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw ten opzichte van versie 4.1 is Gesture Typing (een geintegreerd Swype-toetsenbord) en (exclusief voor tablets) multi-user support, zodat je op een tablet meerdere user accounts kan aanmaken. Chrome wordt als standaard browser meegeleverd met Android 4.2. Voor Android 4.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen HP Slate7 VoiceTab

Van de HP Slate7 VoiceTab staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de HP Slate7 VoiceTab beschikbaar.

Specificaties HP Slate7 VoiceTab

Algemeen
ProductHP Slate7 VoiceTab
Aankondiging2014
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht325 gram
Afmetingen189,0 x 115,4 x 9,5 mm
IP codering
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.2
CPU/Geheugen
ProcessorARM Cortex-A7
Kloksnelheid4 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Opslag16 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm7,0" (216 ppi)
Resolutie1.280 x 800px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Selfiecamera2,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee