Interessant:

Angry Birds Star Wars II verkrijgbaar voor iOS en Android

nieuws 20 september 2013 om 10:54

De Finse gamedeveloper Rovio heeft Angry Birds Star Wars II beschikbaar gesteld voor Android en iOS. De game is te koop voor 0,89 in de iTunes App Store en voor 0,93 in de Google Play Store.

Angry Birds Star Wars II, waarvoor de aankondiging afgelopen juli verscheen, bevat meer dan 30 speelbare karakters uit Star Wars, waaronder Yoda en Jango Fett. Voor het eerst in een Angry Birds-spel kan je kiezen of je met de vogels of de varkens ("Join the Pork Side") speelt. De varkens nemen de karakters aan van de slechterikken uit Star Wars, waaronder Darth Maul, Darth Vader en General Grievous.

Tot slot heeft Rovio een deal gesloten met speelgoedfabrikant Hasbro om meer dan 30 zogenaamde TELEPODS-figuurtjes uit te brengen. Deze figuurtjes kan je voor de camera van je smartphone of tablet houden om ze in te 'scannen': je kan dan vervolgens direct met dit karakter het spel spelen.

Angry Birds Star Wars II vind je voor 0,89 in de iTunes App Store (vanaf iOS 4.3) en voor 0,93 in de Google Play Store (vanaf Android 2.3). Voor Android is het spel ook gratis beschikbaar, maar dan zie je wel advertenties.

Angry Birds Star Wars II
Angry Birds Star Wars II

Rovio