Interessant:

Infinity Blade III te koop in iTunes App Store

nieuws 18 september 2013 om 12:49

Infinity Blade III, het laatste deel in de serie de Infinity Blade-games, is nu te koop in de iTunes App Store. De game werd vorige week tijdens de aankondiging van de iPhone 5S en iPhone 5C voor het eerst getoond.

In het grafisch indrukwekkende Infinity Blade III kan je gebruik maken van eenvoudige tikbewegingen om moeiteloos te navigeren en op ontdekking te gaan tijdens het zoeken naar verzamelbare objecten zoals schatten, zwaarden, schilden, pantsers en andere magische beloningen. Er zijn nu twee speelbare karakters (de legendarische Siris en de geheimzinnige krijgerdievegge Isa, elk met hun eigen unieke vechtstijl) en een geheel nieuwe doelenfunctie laat je kostbare fiches verdienen die je kan uitgeven aan sleutels, schatkaarten, raderen van fortuin en andere, zeldzame in-game voorwerpen.

Infinity Blade III werd vorige week tijdens de presentatie van de iPhone 5S en iPhone 5C voor het eerst getoond, om de grafische kracht van de nieuwe apparaten te demonstreren (de game is geoptimaliseerd voor de nieuwe 64-bit chip van de iPhone 5S). Infinity Blade III werkt vanaf iOS 6.0 en is uiteraard ook volledig compatibel met het nieuwe iOS 7. De game is voor 5,99 te downloaden in de iTunes App Store.

Infinity Blade III
Infinity Blade III

iTunes App Store