Interessant:

Keukeneditie Sony Xperia Tablet Z

nieuws 19 september 2013 om 09:33

Sony heeft in de Verenigde Staten een speciale keukeneditie van de Sony Xperia Tablet Z uitgebracht. Deze editie komt met 260 voorgeinstalleerde recepten en een draadloze iGrill-vleesthermometer.

De Sony Xperia Tablet Z is prima geschikt voor gebruik in de keuken dankzij het robuuste glasdisplay, de stevige koolstofvezelbehuizing en het waterbestendige design. Vetvlekken en vingerafdrukken kan je eenvoudig onder de kraan van de tablet afwassen en de tablet overleeft zelfs tot 30 minuten in een meter diep water. De Tablet Z heeft een helder 10,1-inch Full HD Reality Display met Sony's BRAVIA Engine 2-technologie en draait op Android 4.1 Jelly Bean.

De speciale keukeneditie van de Xperia Tablet Z wordt geleverd met een houder om de tablet tijdens het koken rechtop te kunnen zetten en met een draadloze Bluetooth iGrill-vleesmeter, waarmee je je eten op de tablet in de gaten kan houden tot een afstand van 60 meter. Tevens zijn op deze editie 260 klassieke recepten opgenomen, die zijn samengesteld door de redacteurs van het tijdschrift SAVEUR. Daarnaast zijn op de tablet nog andere kookspecifieke apps opgenomen, zoals Evernote Food (waarmee je eenvoudig je favoriete recepten kan vastleggen).

De keukeneditie van de Sony Xperia Tablet Z is voor 649 dollar te koop in de Verenigde Staten, een release in Nederland staat vooralsnog niet in de planning. Archos kwam eerder met een speciale een keukentablet: de Archos ChefPad.

Keukeneditie Sony Xperia Tablet Z
Keukeneditie Sony Xperia Tablet Z

Engadget