Interessant:

XCOM: Enemy Unknown verschijnt voor iPhone en iPad

nieuws 20 juni 2013 om 09:04

Gamepublisher 2K Games heeft heeft strategiespel 'XCOM: Enemy Unknown', dat eerder verscheen voor de PC, Mac, PlayStation 3 en Xbox 360, ook uitgebracht voor de iPhone en iPad.

In XCOM: Enemy Unknown wordt de aarde, zoals de titel al doet vermoeden, bedreigd door een onbekende vijand. Alle regeringen van de aarde vormen daarom een paramilitaire elite-organisatie onder de naam XCOM. De speler is de commandant van XCOM: je moet een basis bouwen, alientechnologieen onderzoeken en je soldaten leiden in de strijd tegen de aliens. XCOM is een turn-based strategiespel, waarbij je omstebeurt één van je troepen een commando geeft. Het spel is de opvolger van de gelijknamige DOS-klassieker uit 1994.

XCOM: Enemy Unknown werkt vanaf iOS 5 en is compatibel met de iPad 2 of hoger, de iPad mini, de iPod touch 5G en de iPhone 4S of hoger - oudere modellen worden niet ondersteund. Voor het spel geldt een leeftijdsrestrictie vanaf 17 jaar. Met een prijs van € 17,99 is XCOM: Enemy Unknown één van de duurste games in de iTunes App Store.

XCOM: Enemy Unknown voor iPhone en iPad
XCOM: Enemy Unknown voor iPhone en iPad

iTunes