Interessant:

Topdrukte bij lancering Samsung Galaxy S4

nieuws 29 april 2013 om 09:54

De lancering van de Samsung Galaxy S4 afgelopen weekend was een groot succes: bij de introductie in Amsterdam, Rotterdam en Almere waren veel belangstellenden op de been gekomen om het toestel te bemachtigen.

De Samsung Galaxy S4 (i9505) is de vierde generatie uit de populaire Galaxy-serie. De eerste verkoopdag (afgelopen zaterdag 27 april) was een succes. Helemaal bij de T-Mobile vestiging op de Lijnbaan Rotterdam, The PhoneHouse in de Kalverstraat Amsterdam en bij de Media Markt in Almere. Daar werden zogeheten 'Blue Carpet events' georganiseerd, waar shoppers ontvangen werden op een blauwe loper en konden profiteren van aantrekkelijke introductieaanbiedingen, zoals een gratis S4 in combinatie met een abonnement. Eerder maakte Samsung bekend dat in Nederland reeds 30.000 mensen zich hadden ingeschreven voor het toestel.

De Galaxy S4 beschikt over een groot 5-inch Full HD Super AMOLED-scherm dat is voorzien van het robuuste Gorilla Glass 3, zodat je smartphone tegen een stootje kan. De smartphone herkent je gezicht, je stem en je bewegingen. Zo kun je met 'Samsung Smart Pause' het scherm bedienen met je ogen. Het beeld wordt automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. En als je je ogen weer op het scherm richt, gaat de video vanzelf weer verder. De Galaxy S4 herkent ook handgebaren. Met een simpele handbeweging zet je bijvoorbeeld het volgende muzieknummer op, scroll je door een webpagina of neem je met een nonchalante beweging een telefoongesprek aan.

De Samsung Galaxy S4 (16GB) is te koop voor een verkoopadviesprijs van 699 euro. 

Verder lezen...

- Samsung Galaxy S4: abo-tarieven - Samsung Galaxy S4 vs. iPhone 5 - Samsung Galaxy S4 vs. HTC One - Samsung Galaxy S4 vs. Sony Xperia Z

Topdrukte bij lancering Samsung Galaxy S4
Topdrukte bij lancering Samsung Galaxy S4

portablegear.nl