Interessant:

30.000 inschrijvingen voor Samsung Galaxy S4 in Nederland

nieuws 26 april 2013 om 15:05

In Nederland hebben zich al 30.000 mensen ingeschreven voor de Samsung Galaxy S4, die vanaf zaterdag officieel verkrijgbaar is. In sommige landen kampt Samsung door de grote vraag naar het toestel met leveringsproblemen.

De Samsung Galaxy S4 (i9505) werd gisteravond officieel in Amsterdam gepresenteerd. Daar maakte Samsung bekend reeds 30.000 inschrijvingen in Nederland te hebben ontvangen. Eerder kwam het bericht naar buiten dat Samsung door de grote naar het toestel in de Verenigde Staten met leveringsproblemen kampt, maar dat zou in Nederland niet aan de orde zijn.

André Kuipers lanceert Samsung Galaxy S4 in Amsterdam
André Kuipers lanceert Samsung Galaxy S4 in Amsterdam

Belangrijkste vernieuwingen op de Galaxy S4 ten opzichte van de Galaxy S3 zijn het verbeterde display, de betere camerafunctionaliteiten, de krachtigere processor en enkele bijzondere nieuwe functionaliteiten. De Galaxy S4 wordt standaard geleverd met Android 4.2 Jelly Bean, ondersteunt 4G en maakt gebruik van de TouchWiz-interface. Een bijzondere functie is bijvoorbeeld Samsung Smart Pause, waarmee je het scherm bedient met je ogen. Als je een video op de smartphone bekijkt, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. Zodra je je ogen weer richt op het scherm, gaat de video vanzelf weer verder. Met Samsung Smart Scroll scroll je door webpagina's of e-mailberichten zonder het scherm aan te raken. Je hoeft daarvoor alleen maar naar het scherm te kijken en je pols te bewegen.

De 16GB editie van de Samsung Galaxy S4 ligt vanaf morgen in Nederland in de winkel voor een adviesprijs van € 699,-.

Samsung Galaxy S4 (i9505)
Samsung Galaxy S4 (i9505)

portablegear.nl