Interessant:

Samsung Galaxy S4 te koop in Nederland

nieuws 27 april 2013 om 12:05

De Samsung Galaxy S4 (i9505) is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland: een editie met 16GB geheugen (uitgevoerd in het zwart of wit) heeft een prijs van € 699,-.

De Samsung Galaxy S4 heeft als 5-inch Full HD Super AMOLED scherm, dat is voorzien van het robuuste en krasbestendige Gorilla Glass 3. Zo doorstaat je smartphone de meest heftige situaties. De Galaxy S4 draait op Android 4.2 Jelly Bean, ondersteunt 4G en beschikt daarnaast over een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde, waardoor je méér met je smartphone kunt doen. Als je de 'Dual Camera' functie selecteert, kun je met de twee camera's tegelijkertijd foto's maken. 

Verder is de Galaxy S4 slank (7,9 millimeter dun), krachtig (1,9 GHz quad-core processor) en licht (130 gram). Met negen verborgen sensoren zorgt de Galaxy S4 ervoor dat je ontspannen door het leven gaat. De smartphone herkent bijvoorbeeld je gezicht, je stem en je bewegingen, maar weet ook hoe snel je loopt, wat de luchtdruk is en hoeveel licht er in je omgeving is. Door die informatie slim te combineren, weet deze smartphone wat jij wilt.

Zo kun je met 'Samsung Smart Pause' bijvoorbeeld het scherm bedienen met je ogen. Als je dan een video op de smartphone bekijkt, wordt het beeld automatisch gepauzeerd zodra je even wegkijkt. En als je je ogen weer op het scherm richt, gaat de video vanzelf verder. Met 'Air Gesture' zet je via een simpele handbeweging het volgende muzieknummer op, scroll je door een webpagina of neem je - met een handbeweging - een telefoongesprek aan.

De Samsung Galaxy S4 ligt voor een adviesprijs van € 699,- vanaf vandaag in de Nederlandse winkels in de kleuren 'Black Mist' en 'White Frost'. In eerste instantie gaat het om de 16GB uitvoering; edities met 32GB en 64GB volgen later.

Samsung Galaxy S4 (i9505)
Samsung Galaxy S4 (i9505)

portablegear.nl