Interessant:

LG Optimus G Pro: half miljoen verkocht

nieuws 3 april 2013 om 11:11

De LG Optimus G Pro is alleen nog verkrijgbaar in LG's thuisland Zuid-Korea, maar het Koreaanse bedrijf heeft al meer dan 500.000 exemplaren van het toestel verkocht.

De LG Optimus G Pro werd bij de lancering in Taiwan al 10.000 keer verkocht en na 40 dagen staat de teller in Zuid-Korea inmiddels op een half miljoen verkochte exemplaren. De Optimus G Pro is LG's concurrent voor de Samsung Galaxy Note 2: het is een smartphone met een groot en helder 5,5-inch True HD IPS+ display en het Android 4.1 Jelly Bean-besturingssusteem.

De Optimus G Pro beschikt verder over een quad-core processor, 2GB RAM, een 13-megapixel camerasensor met LED-flitser en beeldstabilisatie, een 1080p Full HD-videorecorder en een 2-megapixel frontcamera. Verder is de Optimus G Pro voorzien van 32GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), Bluetooth 4.0, NFC, aGPS, WiFi, WiFi-Direct, WiFi-hotspotfunctionaliteit, DLNA en 4G/LTE. Het is nog niet bekend wanneer de Optimus G Pro in Nederland verschijnt; de originele LG Optimus G bereikt binnenkort eerst de Nederlandse winkels.

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

Engadget