Interessant:

LG Optimus G Pro verkrijgbaar in Nederland

nieuws 31 juli 2013 om 11:25

Na een succesvolle lancering in Zuid-Korea is het nieuwe vlaggenschip van LG, de Optimus G Pro nu ook verkrijgbaar in de Nederland. De Optimus G Pro werd eerder uitgeroepen tot het beste LTE toestel van 2013.

De LG Optimus G Pro is LG's nieuwste high-end 4G smartphone met een helder en scherp 5,5 inch FULL HD IPS beeldscherm, een snelle 1,7GHz quadcore processor en een krachtige batterij. Het intern geheugen bedraagt 32GB en is nog uit te breiden met 32GB extra microSD-geheugen. NFC, Bluetooth, WiFi Direct en MHL worden allemaal ondersteund. Draadloos opladen is ten slotte ook mogelijk (Qi-gecertificeerd).

LG Optimus G Pro
LG Optimus G Pro

De Optimus G Pro is uitgerust met tal van handige functies, zoals de QRemote, waarmee je tv- en audio-apparatuur kan bedienen, ongeacht welk merk. Word creatief met de 13MP Full HD-camera: neem panorama foto's met diepte-effect, film tegelijkertijd aan de voor- en achterkant en leuk saaie foto's op met de Live Effects-functie.

De Optimus G Pro is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor een consumentenadviesprijs van € 599,-. Nu tijdelijk inclusief een gratis draadloze oplader (t.w.v. €39,-). In Zuid Korea is de LG Optimus G Pro een enorm succes. In 40 dagen verkocht LG meer dan 500.000 exemplaren.

portablegear.nl