Interessant:

LG G Pro 2 phablet komt eraan

nieuws 27 januari 2014 om 10:04

LG heeft bevestigd dat het volgende maand de LG G Pro 2 zal introduceren. De specificaties zijn nog niet bekend, maar naar verluidt is de G Pro 2 een 6-inch Full HD Android 4.4-phablet.

Naast een 6-inch Full HD-display en het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem beschikt de LG G Pro 2 volgens de geruchten over een quad-core Qualcomm Snapdragon 800-processor, 2GB RAM en 4G/LTE-ondersteuning. Daarnaast wordt het waarschijnlijk LG's eerste smartphone/tablet met een vingerafdrukscanner (in navolging van de iPhone 5S en HTC One Max). De verwachting is dat LG de LG G Pro 2 aankomende februari op het Mobile World Congress 2014 in Barcelona officieel introduceert.

De originele LG G Pro (die nog werd uitgebracht met LG's Optimus-merknaam als de LG Optimus G Pro) was vooral in LG's thuismarkt Zuid-Korea bijzonder succesvol: na 40 dagen waren daar een half miljoen exemplaren verkocht. De G Pro beschikt onder meer over een 5,5-inch True HD IPS+ display, het Android 4.1 Jelly Bean-besturingssysteem, een quad-core processor en een 13-megapixel camera. Naast de G Pro voert LG ook de high-end LG G2 (met 5,2-inch display).

Naschrift: de LG G Pro 2 is in februari 2014 officieel aangekondigd.

LG (Optimus) G Pro
LG (Optimus) G Pro

Pocket-lint.com