Interessant:

Acer Liquid Glow cash-back actie verlengd

nieuws 2 oktober 2012 om 14:32

De € 30 cash-back actie op de Acer Liquid Glow is verlengd tot 1 november 2012. Als je een Liquid Glow aanschaft tussen 20 augustus en 31 oktober 2012, kan je 30 euro van de prijs terugkrijgen bij registratie bij Acer.

Om het bedrag terug te ontvangen moet je je registreren bij Acer Group. Registratie is mogelijk voor alle Nederlandse consumenten vanaf 16 jaar of ouder. Indien je jonger bent dan 16, moet een wettelijk vertegenwoordiger (bijvoorbeeld een van je ouders) zich voor je registreren. Je kan maximaal één keer gebruik maken van de cash-back actie tijdens de actieperiode.

Je kan je registreren via een formulier dat kan worden gedownload op de actiewebsite van Acer Group (acer-liquidglow.nl/cashback) en via het verstrekken van een kopie van het bewijs van aankoop (kassabon). Het ingevulde formulier dient samen met de kopie van de kassabon per post (voldoende gefrankeerd) te worden aan Acer.

De registratie dient door Acer Group te zijn ontvangen vóór 15 november 2012. De registratie wordt gecontroleerd op IMEI nummer en kassabon. Bij tijdige ontvangst van de registratie en na goedkeuring van de meegezonden bewijsstukken neemt de koper deel aan de Actie. Deelnemers ontvangen binnen twee maanden na sluiting van de Actie het bedrag van 30 euro op de door hen op het ingevulde formulier opgegeven rekening.

De Acer Liquid Glow (E330) is een smartphone met een 3,7-inch touchscreen, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, NFC-ondersteuning en een 5-megapixel camera met een LED-flitser.

Acer Liquid Glow cash-back actie verlengd
Acer Liquid Glow cash-back actie verlengd

Acer Liquid Glow cash-back actie


Gerelateerde producten