Interessant:

LG Optimus L9 gepresenteerd

nieuws 29 augustus 2012 om 10:01

LG breidt haar serie modieuze L-Style smartphones uit met de LG Optimus L9, een Android 4.0-smartphone met een 4,7-inch IPS-display en een 5-megapixel camera.

De LG Optimus L9 (4,7-inch) is het vierde model in LG's L-Style serie, na de Optimus L3 (3,2-inch), Optimus L5 (4-inch) en Optimus L7 (4,3-inch). De Optimus L9 is een zeer slank toestel met een dikte van slechts 9,1 millimeter en is voorzien van Android 4.0, een 1GHz dual-core processor, 1GB RAM en 4GB geheugen. Het is nog niet duidelijk of het geheugen uitbreidbaar is.

LG Optimus L9
LG Optimus L9

Verder beschikt de Optimus L9 over een 2.150mAh accu, WiFi, 3G/HSDPA, GPS, DLNA, een VGA-frontcamera en een 5-megapixel camera aan de achterzijde. Een bijzondere functionaliteit is Scan Translator (een vertalingsfunctie), waarmee je hele teksten (dus niet alleen enkele woorden) kan vertalen en waarmee je middels Optical Character Recognition (OCR) ook teksten direct kan inlezen en vertalen. Met de QuickMemo-functie kan je snel en eenvoudig aantekeningen over de interface heen kan maken. Tot slot is er de My Style Keypad-functie, waarmee je de weergave van het on-screen keypad kan instellen op rechts- of linkshandig.

De LG Optimus L9 is vanaf medio oktober te koop voor een consumentenadviesprijs van 349 euro. Het toestel wordt waarschijnlijk deze week op de IFA 2012 getoond; daar worden ook de LG Optimus Vu en de LG Optimus G verwacht.

LG Newsroom