Interessant:

Samsung Galaxy S3 in vier nieuwe kleuren

nieuws 29 augustus 2012 om 10:15

Naast het originele witte en blauwe model komt Samsung met vier nieuwe kleuruitvoeringen van de Samsung Galaxy S3: bruin, rood, zwart en grijs.

De Samsung Galaxy S3†(i9300) kwam in Nederland in eerste instantie in het wit op de markt; het blauwe model volgde spoedig daarna. Met de vier nieuwe kleuren blijft Samsung dicht bij de slogan "Inspired by Nature. Designed for Humans" - de reclamekreet voor de Galaxy S3.

De nieuwe kleuren zijn volgens Samsung "geinspireerd op de rijkste natuurlijke materialen die de aarde te bieden heeft". De originele namen van de nieuwe "aardse" kleuren zijn "Amber Brown", "Garnet Red", "Sapphire Black" en "Titantium Grey".

De bruine versie "benadrukt het organische design van de S3", de rode editie accentueert "de delicate en elegante lijnen van de S3". De kleur zwart verwijst naar "verfijning en kracht". Grijs ten slotte staat symbool voor "intelligentie, inzicht en nieuwsgierigheid" en geeft de S3 "een gevoel van moderniteit en wijsheid" en een "futuristisch tintje".

Het is nog niet bekend wanneer de Galaxy S3 in deze nieuwe kleuren in Nederland en BelgiŽ verkrijgbaar is. De beschikbaarheid varieert per land en per provider.

Samsung Galaxy S3 in het rood, grijs, bruin en zwart
Samsung Galaxy S3 in het rood, grijs, bruin en zwart

Samsung Tomorrow