Interessant:

HTC One X krijgt update

nieuws 10 augustus 2012 om 13:30

HTC heeft een update uitgerold voor de HTC One X; de update bestaat uit een upgrade naar Android 4.04 (Ice Cream Sandwich), verbeteringen in de HTC Sense-interface (nu versie 4.1) en verbeterde camerafuncties.

Deze update voor de HTC One X biedt een verbeterde HTC Sense-ervaring waarbij je de 'recente app knop' kunt programmeren naar iedere gewenste menufunctie. Daarnaast zijn de camerafuncties, zoals witbalans en de continue autofocus, verbeterd. Tevens is het beheer van tabs in de browser vereenvoudigd met een speciale knop om tussen tabs te wisselen.

Daarnaast kan je met deze update verbeteringen verwachten met betrekking tot "het geheugen, de internetervaring en de overall stabiliteit van het systeem", aldus HTC. Ook biedt de update een Single Sign-On voor Facebook die je toegang geeft via verschillende applicaties en browsers. Een andere upgrade is uitgevoerd voor de Beats audio-integratie. Op termijn staat er ook een update naar Android 4.1 Jelly Bean voor de One X in de planning, maar het is nog niet bekend wanneer deze uitkomt.

 

Voor ontwikkelaars breidt HTC verder de SDK-ondersteuning voor de Media Link uit en wordt een framework met betrekking tot applicaties voor videobellen geboden om betere prestaties en kwaliteit te leveren.

Verder lezen...

- HTC One X review - HTC One X vs. Samsung Galaxy S3 (specs) - HTC One X vs. HTC One S (verschil)

portablegear.nl