Interessant:

HTC One S krijgt HTC Sense 4.1-update

nieuws 23 augustus 2012 om 16:07

HTC heeft een update voor de HTC One S uitgerold; met de update krijg je de beschikking over Android 4.0.4, HTC Sense 4.1 en verbeterde camerafuncties.

De update voor de HTC One S bestaat uit een upgrade naar Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Daarnaast wordt de HTC Sense-ervaring verbeterd: je kan de 'recente app knop' programmeren naar iedere gewenste menufunctie (hiermee wordt visuele weergave van apps die niet zijn geoptimaliseerd voor Android 4.0, zoals Facebook, verbeterd). Verder zijn de camerafuncties, zoals witbalans en de continue autofocus, verbeterd. Tevens is het beheer van tabs in de browser vereenvoudigd met een speciale knop om tussen tabs te wisselen.

Daarnaast kan je verbeteringen verwachten met "betrekking tot het geheugen, de internetervaring en de overall stabiliteit van het systeem", claimt HTC. Ook biedt de update een Single Sign-On voor Facebook die je toegang geeft via verschillende applicaties en browsers. Een andere upgrade is uitgevoerd voor de Beats audio-integratie.

Dezelfde update is eerder uitgerold voor de HTC One X, de grote broer van de One S.

portablegear.nl