Interessant:

Navigon-app voor Windows Phone 7.5 Mango

nieuws 11 oktober 2011 om 15:09

De navigatie-app van Navigon is nu beschikbaar via de Windows Phone Marketplace en draait op alle smartphones met het nieuwe Windows Phone 7.5 Mango-besturingssysteem; met de app kan je ook offline navigeren.

De nieuwe navigatie-app voor Windows Phone 7.5 Mango bevat onder meer Rijstrookassistent Pro, die je laat zien op welke rijstrook je moet rijden. Traffic Live biedt real-time verkeersinformatie en Navigon MyRoutes stelt drie verschillende routes voor, afgestemd op persoonlijke rijstijl, de dag van de week en de tijd van de dag. Daarnaast navigeer je direct naar een bestemming uit je adresboek of gebruik je de Reality Scanner die bezienswaardigheden in de omgeving toont in het live beeld van de smartphone-camera. Met de Navigon-snelkoppeling kan je je favorieten, zoals het huisadres, opslaan als een snelkoppeling op het Windows Phone 7.5 hoofdscherm.

Dankzij de geďntegreerde voetgangersnavigatie kan je je Windows Phone 7.5-smartphone ook gebruiken als mobiele gids buiten de auto. De app is gemakkelijk in gebruik en de Smart Speller herkent automatisch straatnamen wanneer de bestemming is ingevoerd. Daarnaast kunnen bestemmingen ook worden ingevoerd met behulp van geo-coördinaten.

Navigon-app voor Windows Phone 7.5 Mango
Navigon-app voor Windows Phone 7.5 Mango

Navigon biedt de keuze uit twee versies met verschillende kaartenmateriaal: Navigon Europe met 44 landen en Navigon USA. Van 11 oktober tot 15 november zal Navigon Europe verkrijgbaar zijn voor de gereduceerde introductieprijs van € 59,49 in plaats van € 84,99. De USA versie is de eerste maand verkrijgbaar voor € 25,99 in plaats van € 42,49. De Navigon-navigatie-app verscheen eerder voor de iPhone en voor Android.

De eerste smartphones met Windows Phone 7.5 Mango zijn de HTC Radar, HTC TITAN en de Samsung Omnia W.

portablegear.nl