Interessant:

Gratis Navigon navigatie voor iPhone-bezitters bij T-Mobile

nieuws 2 september 2010 om 11:00

Nederlandse klanten van T-Mobile met een iPhone kunnen vanaf deze week gratis de MobileNavigator-applicatie van Navigon downloaden.

De gratis applicatie biedt professionele navigatie met gesproken aanwijzingen in heel Nederland zonder dat hiervoor een dataverbinding nodig is. Daarnaast kan je desgewenst kiezen uit acht pakketten die een persoonlijke aanvulling geven op het gratis basispakket, waaronder live verkeersinformatie en aanvullende kaarten voor Benelux of 20 Europese landen.

De extra feature pakketten zijn in de applicatie zelf verkrijgbaar voor bedragen tussen de € 9,99 en € 19,99. Een gratis Bonus pakket, dat toegang geeft tot de iPhone contacten, kan geactiveerd worden na registratie van de app.

Het gratis basispakket bevat veel handige functies zoals de Voetgangersnavigatie en Clever Parking, waarmee met één druk op de knop de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid wordt weergegeven. De app werkt ook op de onlangs uitgebrachte iPhone 4 met iOS 4 ondersteuning en maakt gebruik van alle nieuwe toepassingen, zoals multitasking. Wanneer je een andere app opstart of wordt gebeld, blijft de navigatie op de achtergrond doorgaan, waardoor deze vervolgens weer gemakkelijk is terug te vinden.

De gratis Navigon is hier te downloaden.

portablegear.nl