Interessant:

HP TouchPad voor nog geen 125 euro thuisbezorgd

nieuws 22 augustus 2011 om 14:36

De HP TouchPad - HP's 9,7-inch webOS-tablet die HP vorig week afschreef - is momenteel via import voor nog geen 125 euro verkrijgbaar.

Barnes & Nobles biedt de 16GB-uitvoering van de HP TouchPad aan voor $ 101,95 (ongeveer 70). Als je daarbij de kosten voor verscheping naar Nederland optelt, haal je de TouchPad voor een prijs van slechts rond de 125,- in huis. (Verscheping is mogelijk via Borderlinx, zie onder). Op de Duitse HP website is de TouchPad (eveneens 16GB) zelfs voor slechts 99,- te bestellen - dat is uiteraard zonder verzendkosten. Houd er wel rekening mee dat als je een product bestelt in Amerika, je beperkte garantie hebt en niet-Europese stekkers (waarvoor je een adaptor nodig hebt) krijgt meegeleverd.

Omdat veel partijen niet direct leveren aan Nederland kan je de TouchPad via een derde partij als Borderlinx naar Nederland laten verschepen. Bekijk ook de lijst import-tips die PortableGear eerder opstelde.

HP gooit de TouchPad nu in de aanbieding, omdat het vorige week liet weten te stoppen met webOS en webOS-producten, zoals de HP TouchPad. Naar verluidt zou HP overigens nog wel met de 64GB-uitvoering van de TouchPad komen, ondanks dat de edities met minder geheugen dus al in de ramsj zijn gedaan. (Op de Duitse HP website is de 64GB te bestellen voor 179,-).

HP TouchPad
HP TouchPad

portablegear.nl