Interessant:

Vernieuwde Spotify app voor iPhone

nieuws 8 juli 2010 om 09:32

Voor het vernieuwde iOS 4 voor de iPhone is nu ook een geupdatete Spotify applicatie verkrijgbaar; de app van de muziekservice ondersteunt nu multitasking.

Via Spotify kan je legaal online muzieknummers luisteren en deze streamen met je PC of mobieltje. Via de gratis versie van Spotify is het mogelijk om 20 uur per maand (online) muziek te luisteren; wel komt er dan af en toe reclame tussendoor. Deze dienst werd in mei dit jaar in Nederland geintroduceerd.

De nieuwe app voor iOS 4 ondersteunt nu multitasking en biedt de mogelijkheid om muziek op de achtergrond te draaien. Dat betekent dat je op je iPhone andere applicaties kan gebruiken, terwijl Spotify op de achtergrond draait.

Verder vind je in de vernieuwde Spotify-applicatie een nieuwe tab met "what's new"; daarin zie je de nieuwste albums en de top 10 populairste liedjes van jouw land. Nummers en albums zijn nu direct via je iPhone te delen via sociale netwerken. Daarnaast wordt er minder van de accu gevergd als je pauzeert in Spotify.

Spotify (versie 0.4.7) is gratis te downloaden in de iTunes Store. De nieuwe iPhone 4 draait standaard op iOS 4. Voor de iPhone 3GS en de iPhone 3G is een iOS 4 update beschikbaar.

portablegear.nl