Interessant:

Henk Schiffmacher tattoos voor Sony VAIO laptops

nieuws 8 juli 2010 om 08:31

Sony heeft de bekende tattoo-artiest Henk Schiffmacher gevraagd om exclusief voor VAIO, het laptopmerk van Sony, verschillende tattoo-ontwerpen te maken.

Deze laptop-tattoos zijn online te bekijken en te bestellen als skin (sticker) via tattooyourvaio.nl. Sony mikt hiermee op iedereen die graag zijn mobiele apparaten van een eigen touch wil voorzien. Het is ook mogelijk om via de website een eigen skin te ontwerpen. Door de skin op de laptop te plakken wordt je VAIO laptop een uiting van persoonlijke stijl.

Henk Schiffmacher heeft van Sony vijf VAIO laptops gekregen en deze beschilderd. Deze speciale VAIO's worden via een internetveiling per opbod verkocht. De opbrengst komt ten goede aan het door Schiffmacher geselecteerde goede doel, Stichting B!NK. Stichting B!NK ondersteunt kinderen met een maatschappelijke achterstand, zoals weeskinderen, mishandelde kinderen, kinderen met een handicap en straatkinderen.

Als je tussen 1 juli en 19 september 2010 een VAIO-laptop koopt kan je gratis een laptopskin bestellen. Dat kan een skin van Henk Schiffmacher zijn of een eigen gemaakt ontwerp. Binnen vijf werkdagen wordt de skin thuisbezorgd. De eerste duizend aanmelders ontvangen een gratis skin, ongeacht of zij eigenaar zijn van een Sony VAIO laptop of niet. Voor de aanmeldingen die daarna volgen, dien je het serienummer van het aangekochte VAIO actiemodel in te vullen.

Met de HTC Tattoo bracht HTC ook al eens een mobieltje met 'tattoo'-skins op de markt.

portablegear.nl


Gerelateerde producten