Interessant:

Packard Bell netbook met AMD-processor

nieuws 2 juli 2009 om 15:00

Packard Bell heeft de Packard Bell dot m/a geintroduceerd, een netbook die beschikt over AMD-technologie voor optimaal mobiel gebruik.

De 11,6 inch Packard Bell dot m/a weegt slechts 1,4 kilo en is hierdoor makkelijk mee te nemen. De harde schijf van 160 GB biedt veel opslagruimte en de ingebouwde 5-in-1 kaartlezer en drie usb-poorten maken het overzetten van foto's, filmpjes en andere documenten gemakkelijk. Dankzij de 6-cellen batterij is de netbook tot vier uur achter elkaar te gebruiken.

Packard Bell dot m/a

De Packard Bell dot m/a is geschikt voor mobiele communicatie dankzij de ingebouwde Wi-Fi draadloze internetverbinding. Dankzij de ge´ntegreerde webcam, microfoon en Windows Live Messenger kan je ook overal videogesprekken voeren en chatten. De dot m/a is voorge´nstalleerd met Windows Vista Basic of Vista Premium. Bovendien is de dot m/a - net als de andere mini-laptops van Packard Bell - uitgerust met de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 6.

Packard Bell dot m/a

Om al deze applicaties goed te kunnen draaien beschikt de dot m/a over een AMD Athlon 64 L110 low power processor, die speciaal is ontwikkeld voor optimale mobiliteit. Voor goede grafische prestaties beschikt de netbook over een ATI Radeon X1270 grafische chipset met 128 MB specifiek geheugen.

De Packard Bell dot m/a is vanaf vandaag beschikbaar in het zwart of rood via het retailkanaal van Packard Bell. De adviesprijs bedraagt 399 euro. Andere modellen in Packard Bells netbook-assortiment zijn de dot, dot s en dot m.

portablegear.nl