Interessant:

Samsung S3030 Eco aangekondigd

nieuws 2 juli 2009 om 12:50

Samsung en T-Mobile hebben vandaag de Samsung S3030 Eco geintroduceerd, een mobiele telefoon die op geheel milieuvriendelijke wijze is geproduceerd.

Het toestel is ondere andere gemaakt van Bio-Plastic en is vrij van PVC en BFR. In het productieproces zijn geen schadelijke chemicaliŽn gebruikt en zelfs het aantal CO2 emissies bij productie is gereduceerd. De Samsung S3030 Eco wordt geleverd met een slimme eco charger en de verpakking is volledig van gerecycled materiaal.

De Samsung S3030 Eco is een eigentijdse slider met camera, kleurenscherm, MP3-speler, FM-radio en uitbreidbaar geheugen tot 8 GB. Zangeres Ilse DeLange, het gezicht van de campagne, nam vandaag het eerste exemplaar van de Samsung S3030 Eco telefoon in ontvangst.

Samsung S3030 Eco

De S3030 Eco is hetzelfde model als de Samsung Tobi, die ook hetzelfde typenummer heeft. Het verschil is echter dat de Tobi in de markt is gezet als kindervriendelijke telefoon, terwijl bij de S3030 Eco de focus ligt op milieuvriendelijkheid.

De Samsung S3030 Eco is vanaf 2 juli exclusief verkrijgbaar voor € 89,95 in een PrePaidpakket van T-Mobile.

Samsung komt binnenkort waarschijnlijk ook met twee andere milieuvriendelijke telefoons op de markt - de Samsung Blue Earth en de Samsung E1107 Crest Solar. PortableGear stelde eerder een overzicht samen van milieuvriendelijke mobieltjes.

portablegear.nl