Interessant:

Packard Bell dot m-a review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Packard Bell dot m-a 1 Foto Packard Bell dot m-a 2 Foto Packard Bell dot m-a 3 Foto Packard Bell dot m-a 4 Foto Packard Bell dot m-a 5 Foto Packard Bell dot m-a 6 Foto Packard Bell dot m-a 7

Inleiding

De Packard Bell dot m/a is een 11,6 inch netbook met een gewicht van slechts 1,2 kilogram, zodat je hem makkelijk met je meedraagt. Bijzonder aan de dot m/a is dat het een van de eerste netbook is die is uitgerust is met de AMD Athlon 64 L110 low power processor, die speciaal is ontwikkeld voor optimale mobiliteit, én met een ATI Radeon X1270 grafische chipset met 128 MB specifiek geheugen voor optimale grafische prestaties. De Packard Bell dot m/a biedt goede connectiviteit met een ingebouwde WiFi-verbinding en dankzij geïntegreerde webcam, microfoon en Windows Live Messenger kan je er ook mee videochatten. De Packard Bell dot m/a is voorgeïnstalleerd met Microsoft Windows Vista Basic of Windows Vista Home Premium; tevens is deze mini-laptop standaard uitgerust met Adobe Photoshop Elements 6. De Packard Bell dot m/a ziet er stijlvol uit door de afgeronde hoeken en de hoogglans op de cover en is verkrijgbaar in het zwart of rood. Naast de dot m/a voert Packard Bell ook de dot, dot s en dot m.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell dot m-a is een netbook met AMD-processor met een gewicht van 1.4 kilogram. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De Packard Bell dot m-a is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood.

Hardware

De Packard Bell dot m-a draait op een 1 GHz AMD Athlon 64 processor en heeft een intern geheugen van 160 GB. De grootte van het werkgeheugen is onbekend. De maximale resolutie van het 11,0\" scherm is 1366 x 768 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een ATI Radeon X1270 grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de dot m-a ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 3 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Handig is de ingebouwde 5-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de dot m-a in- en uitgangen voor internet, audio en VGA. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Packard Bell aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Packard Bell dot m-a kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Packard Bell dot m-a draait op Windows Vista. Windows Vista verscheen in 2005 als officiele opvolger van Windows XP. De belangrijkste vernieuwing in Microsofts mobiele besturingssysteem ten opzichte van Windows XP was de vernieuwde user interface. Microsoft noemde deze nieuwe grafische interface 'Windows Aero'. Vista kreeg echter veel kritiek wegens problemen met de betrouwbaarheid en snelheid. De meest gebruikte editie van Vista is Windows Vista Home Premium. Windows Vista is in 2009 opgevolgd door Windows 7.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell dot m-a

Van de Packard Bell dot m-a staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Packard Bell dot m-a is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 5,8. Lees in het Packard Bell dot m-a testoverzicht de test

Specificaties Packard Bell dot m-a

Algemeen
ProductPackard Bell dot m/a
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht1400 gram
AfmetingenOnbekend