Interessant:

Packard Bell dot s review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Packard Bell dot s 1 Foto Packard Bell dot s 2 Foto Packard Bell dot s 3 Foto Packard Bell dot s 4

Inleiding

De Packard Bell dot s is een 10,1" breedbeeld netbook met een gewicht van 1,18 kilogram. De dot s draait op een Intel Atom processor met een kloksnelheid van 533 MHz. 512 MB intern geheugen, een harddisk van 160 GB, draadloos internet en een memorycard-reader maken de specificatielijst af. Nieuw is het multifunctionele touchpad, waar je mee kan surfen, scrollen en zoomen door het gebruik van slechts twee vingers. De dot s draait op Windows XP Home Edition en wordt geleverd met Adobe Photoshop Elements 6, waarmee je snel en gemakkelijk foto's kan bewerken om bijvoorbeeld onderweg je blog up-to-date te houden.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell dot s is een compacte netbook in dot-serie met een gewicht van 1.2 kilogram. De afmetingen van de netbook zijn 25,90 x 18,40 x 2,70 centimeter.

Hardware

De Packard Bell dot s draait op een 533 MHz Intel Atom processor en heeft een intern geheugen van 160 GB. Het DDR2 werkgeheugen bedraagt 512 MB. De maximale resolutie van het 10,1\" scherm is 1024 x 600 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Inel 945 GSE grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de dot s ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 3 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Verder bezit de dot s in- en uitgangen voor internet en audio. Een extern scherm behoort niet tot de mogelijkheden. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Packard Bell dot s kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel () netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De Packard Bell dot s draait op Windows XP. Windows XP kwam in 2001 op de markt en is een van de meest gebruikte besturingssystemen van Microsoft. XP werd in 2005 officieel opgevolgd door Windows Vista. Daarnaast wordt Adobe Photoshop Elements meegeleverd. Adobe Photoshop Elements is, volgens fabrikant Adobe, een combinatie van kracht en eenvoud, waarmee je gewone foto's buitengewoon kan maken, boeiende verhalen kanvertellen in prachtige, persoonlijke creaties op papier en op het web en al je foto's in een handomdraai kunt vinden en bekijken.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell dot s

Van de Packard Bell dot s staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Packard Bell dot s is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het Packard Bell dot s testoverzicht de testen

Specificaties Packard Bell dot s

Algemeen
ProductPackard Bell dot s
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht1180 gram
Afmetingen259,0 x 184,0 x 27,0 mm