Interessant:

Packard Bell dot m review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Packard Bell dot m 1 Foto Packard Bell dot m 2 Foto Packard Bell dot m 3 Foto Packard Bell dot m 4

Inleiding

De Packard Bell dot m is een 11,6" mini-laptop. Vanwege de schermgrootte is de dot m formeel geen netbook, maar de dot m wordt door Packard Bell wel als netbook gepositioneerd. Feit blijft dat de dot m bijzonder compact is. De dot m is voorzien van een scherm met een verhouding van 16:9 (breedbeeld). Adobe Photoshop Elements 6 is voorge´nstalleerd en evenals de dot s kan je de netbook grotendeels besturen met het multitouch touchpad. Overige specificaties ontbreken op dit moment nog.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell dot m is een 11,6 met een gewicht van 1.4 kilogram. De afmetingen van de netbook zijn 28,50 x 20,40 x 2,50 centimeter.

Hardware

De Packard Bell dot m draait op een 2 GHz Intel Atom Z520 processor en heeft een intern geheugen van 250 GB. Het DDR2 werkgeheugen bedraagt 1 GB. De maximale resolutie van het 11,6\" scherm is 166 x 768 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Intel GMA4 grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de dot m ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 3 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Handig is de ingebouwde 5-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de dot m in- en uitgangen voor internet en audio. Een extern scherm behoort niet tot de mogelijkheden. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon is ook mogelijk. De Packard Bell dot m kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Packard Bell dot m draait op Windows XP. Windows XP kwam in 2001 op de markt en is een van de meest gebruikte besturingssystemen van Microsoft. XP werd in 2005 officieel opgevolgd door Windows Vista.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell dot m

Van de Packard Bell dot m staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Packard Bell dot m beschikbaar.

Specificaties Packard Bell dot m

Algemeen
ProductPackard Bell dot m
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht1350 gram
Afmetingen285,0 x 204,0 x 25,0 mm