Interessant:

Packard Bell dot review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Packard Bell dot 1 Foto Packard Bell dot 2 Foto Packard Bell dot 3 Foto Packard Bell dot 4 Foto Packard Bell dot 5

Inleiding

De Packard Bell dot is een complete en lichte mini-laptop die dankzij het slanke formaat makkelijk in je schoudertas past. De Packard Bell dot is speciaal gericht op consumenten en draait daarom op het voor iedereen bekende besturingssysteem Windows XP. De dot heeft een lange batterijduur en er is plek voor extra batterijen, zodat je er onderweg nog langer mee kan doen. De Packard Bell dot heeft een 8.9" inch scherm (1024 x 600) en een 160 GB harddisk waarop je de nodige informatie kwijt kan. Uiteraard ondersteunt de dot ook WiFi voor draadloos internetten en heeft hij een geintegreerde webcam. 3G-ondersteuning is optioneel.

Apparaat & afmetingen

De Packard Bell dot is een mini-laptop of net book met een gewicht van 1 kilogram. De afmetingen van de netbook zijn 25,00 x 16,80 x 2,90 centimeter. De Packard Bell dot is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware

De Packard Bell dot draait op een 2 GHz Intel Atom processor en heeft een intern geheugen van 160 GB. Het DDR2 SDRAM werkgeheugen bedraagt 1 GB. De maximale resolutie van het 8,9\" scherm is 1024 x 600 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Intel 945GSE grafische chip. Met de ingebouwde webcam kan je de dot ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

In totaal staan er 3 USB poorten tot je beschikking. Op deze poorten kan je bijvoorbeeld een extra muis, groter toetsenbord of printer aansluiten. Verder bezit de dot in- en uitgangen voor internet, audio en VGA. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Packard Bell aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Packard Bell dot kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Packard Bell dot draait op Windows XP. Windows XP kwam in 2001 op de markt en is een van de meest gebruikte besturingssystemen van Microsoft. XP werd in 2005 officieel opgevolgd door Windows Vista. Windows XP wordt geleverd met Office Mobile, zodat je Word- en Excel kan bewerken en PowerPoint bestanden bekijken.

Prijzen en beoordelingen Packard Bell dot

Van de Packard Bell dot staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Packard Bell dot is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,7. Lees in het Packard Bell dot testoverzicht de testen

Specificaties Packard Bell dot

Algemeen
ProductPackard Bell dot
Aankondiging2008
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht1000 gram
Afmetingen250,0 x 168,0 x 29,0 mm