Interessant:

Homer Simpson op TomTom

nieuws 16 juni 2009 om 13:23

Vanaf heden is het mogelijk om de originele stem van Homer Simpson als navigatiestem op je TomTom te gebruiken; leuk is dat Homer zijn geheel eigen commentaar bij de routeaanwijzingen geeft.

Zo kan je Homer bijvoorbeeld horen zeggen "Take the third right. We might find an ice cream truck! Mmm…ice cream."

Dankzij een samenwerking tussen TomTom en Locutio Voice Technologies en Twentieth Century Fox Licensing & Merchandising (Fox L&M), is nu voor de allereerste keer de originele stem (ingesproken door Dan Castellaneta) van Homer Simpson op TomTom navigatie-apparaten te horen.

Marcel Honsbeek, TomTom's Country Manager in Nederland zegt: "Downloads van stemmen van bekende mensen zijn het populairst bij onze klanten die het navigeren met TomTom een persoonlijk tintje willen geven. Met de stem van Homer Simpson, die hen tijdens het rijden helpt met navigeren, rijden TomTom-gebruikers niet alleen veilig en met minder stress, maar ze worden ook prima vermaakt onderweg."

De stem van Homer kan meteen gedownload worden voor €9.95. Ga naar www.tomtom.com/simpsons voor meer informatie en om voorbeelden van de stem te horen. Bestaande TomTom-gebruikers kunnen de stem online via TomTom HOME kopen.

In het verleden waren er ook al eens navigatiestemmen van Pim Fortuyn, Rinus Michels, Gonny van Oudenallen, Kim Holland en Bassie.

portablegear.nl