Interessant:

Rinus Michels wijst de weg

nieuws 2 april 2007 om 13:00

Navigatiestemmen, de online winkel in stemmen voor navigatiesystemen, brengt een nieuwe stem op de markt: De Generaal. Het karakteristieke stemgeluid van deze succesvolle coach brengt gebruikers van een navigatiesysteem op een bijzondere manier naar hun plaats van bestemming.

Michels, bijgenaamd “de Generaal”, de succesvolle coach met zijn karakteristieke stemgeluid en zijn onnavolgbare humor, wordt altijd geassocieerd met de beste jaren van het Nederlandse voetbalelftal.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds enige tijd stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. De stem van De Generaal is verkrijgbaar in het navigatiestemmenpakket Voetbal, in combinatie met de stemmen van Frank & Ronald de Boer en Harry van Raaij.

Het succes achter Navigatiestemmen.nl wordt bepaald door zeer enthousiaste stemacteurs, die regelmatig nieuwe en actuele stemmen inspreken. Naast de imitatiestemmen zijn er ook echte stemmen van bekende Nederlanders beschikbaar op Navigatiestemmen.nl. Zo spraken Emile Ratelband en Kim Holland hun eigen stem in.