Interessant:

Gonny van Oudenallen wijst de weg

nieuws 14 juni 2007 om 14:36

Het bedrijf Navigatiestemmen brengt de stem van oud-tweedekamerlid Gonny van Oudenallen uit voor gebruik in het navigatiesysteem TomTom. De oud-politica komt nu uit met haar eigen stem om route-fans de juiste weg te wijzen.

‘Waar is toch mijn leesbril?’ Met deze uitspraak is Van Oudenallen bekend geworden nadat zij tijdens een Tweede Kamerdebat tot 2x toe om aanwezigheid van Minister Hoogervorst verzocht die al vanaf de aanvang van het debat aanwezig bleek te zijn.

Iemand met scherp (in)zicht dus die prima past in de rol van navigator in de auto waarbij zij zelf ook de nodige humor aan de dag legt. Zo is zij berucht / beroemd om haar eindeloze rondjes op de ro(n)tonde want ‘dat is zo gezellig’. Verder kunt u gevatte uitspraken van haar verwachten over files, belastingen en ander klein burgerlijk leed: ‘pardon, ik zei toch wegrestaurant, nee weg is dat restaurant’.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor navigatiesystemen, variërend van Kim Holland tot en met Emiel Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 verschillende stemmen in haar assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen stem in te spreken voor gebruik in een navigatiesysteem.