Interessant:

Kim Holland graag gehoorde spreker in de auto

nieuws 26 juni 2007 om 09:54

De stem van Kim Holland is het meest populair bij automobilisten met een navigatiesysteem, gevolgd door de stemmen van Frank & Ronald de Boer en Meneer De Uil. Dit blijkt uit een overzicht van de meest populaire navigatiestemmen verstrekt door Navigatiestemmen.nl.

Sinds februari 2006 biedt het Nederlandse bedrijf de mogelijkheid aan de bezitters van een TomTom-navigatiesysteem diverse leuke en bijzondere stemmen te downloaden en te installeren op dit populaire navigatiesysteem.

In navolging op de ringtone-hype, omvat de groeiende collectie inmiddels onder andere uit imitatiestemmen van Prins Bernhard, Frans Bauer, Ds. Gremdaat, Prof. Dr. Ir. Akkermans,Martin Gaus, Meneer de Uil en Pim Fortuyn. Daarnaast brengt Navigatiestemmen.nl ook de echte stemmen op de markt van Kim Holland, Emile Ratelband en Gonny van Oudenallen voor gebruik in navigatiesystemen.

De meest populaire navigatiestem is de stem van Kim Holland. Op een tweede plaats staan de stemmen van Frank & Ronald de Boer, terwijl een gedeelde derde plaats wordt ingenomen door de stemmen van Pipi Langkous en Meneer de Uil.