Interessant:

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy hoesje

nieuws 4 april 2019 om 10:43

Bij Samsung ontwerp je vanaf nu een gepersonaliseerd hoesje voor toestellen uit de Galaxy-serie. Voor 30 euro maak je een volledig eigen ontwerp. Tot 5 mei kan je meedoen aan een designwedstrijd waarbij je een Galaxy S10+ kan winnen.

MyGalaxy

Met de online tool MyGalaxy ontwerp je een cover voor je smartphone. De tool is geschikt voor de Galaxy S9, S9+, Note9, S10, S10e of S10+ en wordt in de toekomst uitgebreid met de nieuwste smartphones, waaronder de Galaxy A-serie. Wat voor smartphone je ook hebt en welke stijltrends je ook volgt, de cover van je smartphone is altijd het verlengstuk van jouw stijl. De Samsung covers die je via MyGalaxy ontwerpt zijn beschikbaar voor 30 euro.

Persoonlijke ervaringen steeds belangrijker

Persoonlijke ervaringen worden steeds belangrijker. Uit onderzoek van Deloitte blijkt dat de helft van de millennials zich aangetrokken voelt door gepersonaliseerde gadgets en spullen. Hier speelt Samsung op in met écht persoonlijke smartphones via de online tool MyGalaxy. Daarmee maak je gemakkelijk en snel een unieke cover voor jouw Galaxy smartphone. Met meer dan 23.000 unieke mogelijkheden is er altijd een stijl die precies bij jou past. Kies je favoriete kleur, thema of patroon en ontwerp zo een cover die jouw smartphone omtovert tot een unieke Galaxy.

“Steeds meer mensen zijn op zoek naar een unieke ervaring in alles dat zij doen. Of het nu gaat om reizen of het gebruik van hun meest persoonlijke apparaat, de smartphone”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Personalisatie is een manier om je te uiten, om te laten zien wie je bent. Met MyGalaxy spelen wij in op deze wens en maken we het mogelijk een unieke smartphonecover en -wallpaper te ontwerpen.”

Winactie

Om de introductie van MyGalaxy te vieren, organiseren Samsung en Vogue een ontwerpwedstrijd op zoek naar het mooiste coverontwerp van Nederland. Ontwerp jouw unieke cover via MyGalaxy en doe van 1 april tot en met 5 mei mee aan de Design Your Galaxy-designwedstrijd. Om mee te doen, deel jij je ontwerp op social media en probeer je zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs: een Samsung Galaxy S10+ inclusief je winnende smartcover. Deze smartcover past niet alleen het uiterlijk van je smartphone aan, ook het thema en de rest van de gebruikservaring krijgen een unieke make-over. Het winnende ontwerp wordt bovendien verkocht in de Samsung Experience Stores in Utrecht en Brussel. Tot slot worden alle ontwerpers uit de top 10 uitgenodigd voor een exclusief event dat Vogue samen met Samsung organiseert om de winnaar bekend te maken. Op www.samsung.com/nl/designyourgalaxy vind je meer informatie over de designwedstrijd én ontwerp je de ideale cover voor jouw smartphone.

portablegear.nl