Interessant:

Ook combinatievoordeel voor MKB-klanten KPN

nieuws 12 november 2018 om 15:09

Particulieren profiteren al enige tijd van voordeel bij combinatie van meerdere diensten bij KPN. Dit combinatievoordeel was ook al beschikbaar voor ZZP'ers. Nu komt KPN ook met combinatievoordeel voor het midden-en-kleinbedrijf.

KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen, met de naam Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

KPN MKB klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel bellen genieten van drie voordelen. Zij krijgen 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen en een verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes. Daarnaast krijgen zij gratis licenties van F-Secure Computer Protection

De Combinatie Voordelen worden gefaseerd geļntroduceerd. Als je in aanmerking komt dan hoef je zelf geen actie te ondernemen. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch geactiveerd en zijn zichtbaar op je factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van F-Secure Computer Protection neemt KPN contact op.

In 2013 introduceerde KPN Combineer & krijg meer al succesvol voor consumenten klanten en later ook voor KleinZakelijke klanten. Ook Telfort, T-Mobile en Vodafone bieden combinatievoordeel. In dit handige overzicht vind je alle voordelen op een rij.

portablegear.nl