Interessant:

LG G7 Fit komt naar Nederland

nieuws 24 oktober 2018 om 21:32

De G7 Fit, die LG tijdens de IFA 2018 in Berlijn introduceerde, komt definitief naar Nederland. Het toestel is een mid-range toestel met een aantal high-end specs, waaronder HDR beeld, Boombox Speaker en de AI CAM, afkomstig van de LG G7 ThinQ.

“Veel consumenten kiezen tegenwoordig voor oudere modellen van vlaggenschipsmartphones, omdat ze dit als een betere keuze zien dan de nieuwste mid-range modellen. Deze groep consumenten is niet tevreden met de gemiddelde smartphonefuncties, maar wil ook niet betalen voor alle over-the-top features van de nieuwste premiumtelefoons die ze toch nooit gebruiken. De uitdaging is om de smartphone te vinden met precies de juiste balans. Met de LG G7 Fit biedt LG een geschikt alternatief voor deze groep.” aldus LG in een persbericht.

Net zoals de LG G7 ThinQ, uit mei 2018, biedt de G7 Fit AI CAM. Deze slimme camera herkent scènes en selecteert voor het perfecte shot één van de acht opnamecategorieën; person, food, pet, landscape, coty, flower, sunrise en sunset. Naast deze fotofuncties kan je ook zelf kiezen uit drie foto-effecten. Verder is zowel de Google Assistent als Google Lens beschikbaar op de nieuwste telg in de G7-serie en voor muziekliefhebbers zijn de belangrijkste features opgenomen. Het toestel beschikt over 32-bit Hi-Fi Quad DAC, de Boombox Speaker en DTS:X 3D Surround Sound.

De LG G7 Fit is water- en stofbestendig en is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 821 processor in combinatie met 4GB RAM en 32GB intern geheugen. Het toestel heeft een helder 6.1-inch LCD FullVision display met QHD+-resolutie (3120 x 1440). Net als de LG G7 ThinQ, heeft de G7 Fit LG’s nieuwste lcd-technologie. Dit Super Bright Display met een helderheid van 1000 nits zorgt ervoor dat het scherm zo helder is dat zelfs in direct zonlicht alles goed zichtbaar is.

De LG G7 Fit is vanaf 15 november beschikbaar in Nederland en België in het zwart (New Aurora Black) voor een adviesprijs van 349 euro.

portablegear.nl