Interessant:

Maak met Jaguar je eigen Dua Lipa remix

nieuws 4 september 2018 om 09:59

Jaguar biedt Dua Lipa fans de mogelijkheid om een eigen remix te maken van haar laatste track 'Want To'. De Engelse automaker werkt samen met Dua Lipa bij de promotie van haar eerste volledig electrishe auto, de Jaguar I-PACE.

Dua Lipa en Jaguar presenteerden gisteren hun muzikale samenwerking tijdens een spetterend optreden van de Brits / Kosovaarse zangeres in de Amsterdamse Suger Factory. De samenwerking is het startschot van de grootschalige introductie van de I-PACE in Europa. De I-PACE is het eerste serieuze alternatief voor de Tesla Model S en de Tesla Model X. De volledige elektrische auto heeft een 90 kWh accu voor een instapprijs van 80.330 euro.† De I-PACE is een connected car met bediening grotendeels via touchscreen.

Jaguar remix op nieuw album Dua Lipa

Tijdens het event werd het rijgedrag van de deelnemers als input gebruikt om een Dua Lipa remix te maken. Om haar eigen remix van 'Want To' te maken, reed Dua Lipa met de Jaguar I-PACE. Ook haar rijstijl werd vastgelegd, door de intelligente sensoren van de auto. De Dua Lipa x Jaguar-versie van 'Want To' verschijnt op het album 'Dua Lipa The Complete Collection', dat op vrijdag 7 september wordt uitgebracht. Door de remix mogelijkheid van haar nummer is 'Want To' nu al het meest geremixte nummer ooit uit de muziekgeschiedenis.

Dua Lipa x Jaguar I-PACE
Dua Lipa x Jaguar I-PACE

Maak je eigen Dua Lipa remix

Niet alleen bestuurders kunnen het nummer remixen, muziekliefhebbers over de hele wereld kunnen ook hun eigen versies van het Dua Lipa-nummer maken met behulp van de remix-app van Jaguar op http://remix.jointhepace.com. Met deze app kan je zelf je Dua Lipa track remixen op basis van je Spotify-streaminggeschiedenis. Aan de hand van je muziekvoorkeur uit Spotify wordt een unieke nieuwe track gemaakt. Als je geen Spotify account hebt kan je je telefoon gebruiken om het tempo van een nieuwe versie van de song in te stellen. De remix die je hiermee creŽert kan je opslaan op je telefoon of delen via je social media. In totaal zijn miljoenen verschillende remixes mogelijk.

ďIk ben zo enthousiast om samen te werken met Jaguar en de grenzen van muziek en technologie voor mijn fans te verleggen. Het is vrij verbluffend dat iedereen een eigen unieke versie van mijn single 'Want To' kan maken op basis van de manier waarop ze met een Jaguar rijden, of naar welke muziek ze luisteren. Het is gek om te denken dat de gegevens van mijn rit in de elektrische I-PACE de energie van mijn muziek kunnen veranderen om een totaal nieuw en ongelooflijk geluid te creŽren.Ē aldus Dua Lipa tijdens de lancering van de track in Amsterdam.

portablegear.nl