Interessant:

Sony SP900 headset heeft ingebouwde mp3-speler

nieuws 31 augustus 2018 om 15:19

Sony heeft op de IFA ook een draadloze headphone speciaal voor sporters getoond, de Sony de WF-SP900. Dit model is volledig waterdicht en kan dankzij 4 GB opslaggeheugen ook zonder telefoon of tablet gebruikt worden, wat bijvoorbeeld handig is tijdens het hardlopen of het zwemmen.

De SP900 is volledig waterdicht en zoutwaterbestendig. Dankzij een IPX5/8-classificatie is het mogelijk om tot op twee meter diepte te zwemmen in een zwembad of de zee. De headphones zijn afwasbaar onder de kraan en stofdicht met een IP6X-classificatie.

Met oordopjes voor gebruik onder water

Deze headphone heeft een verbeterd ergonomisch ontwerp voor een comfortabel en stevige pasvorm. Met vier oordopformaten en drie formaten oorhaken is er voor iedereen een passende oplossing. Deze wisselbare oordopjes zijn inzetbaar voor allerlei verschillende sportactiviteiten. Voor onderwatergebruik is er bijvoorbeeld de keuze uit vier formaten. Optioneel is een veiligheidskoord te gebruiken voor extra veiligheid. De sportheadphones zijn beschikbaar in de kleuren: zwart, wit en geel.

Sony WF SP900
Sony WF SP900

Connected via bluetooth en NFC

De WF-SP900 is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden. De sportheadphone wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert. Het oplaaddoosje is uitgerust met NFC zodat snel en eenvoudig verbinding kan worden gemaakt. Een volle batterij gaat tot drie uur lang mee en via het oplaaddoosjes kan de workout zelfs tot 12 uur bewegen worden voortgezet. Om volledig zonder apparatuur van muziek te genieten is 4GB intern geheugen beschikbaar waarmee tot 920 tracks kunnen worden opgeslagen. De accuduur van de sportheadphone wordt verdubbelt bij het gebruik van deze functie.

De WF-SP900 is vanaf november 2018 in de Benelux beschikbaar voor 280 euro. In juni kondigde Sony ook al een drietal oordopjes aan.

portablegear.nl